Bulgaria
The recognitionyoudeserve_
hello world!

Главен готвач

Таня Правчанова

"Най- важното за мeн е Усещането за храната - вкусът, продуктът, сезонността и удоволствието на госта от изключителната храна. Когато атмосферата в ресторанта, храната и сервиза надхвърлят очакванията на клиента, тогава храненето се превръща в много повече, превръща се в приключение и неповторимо изживяване"

Шеф Таня Правчанова е работила повече от 15 години във вериги хотели като Radisson и Accor. Преминала е редица курсове и професионални квалификации в Бизнес училище на Rezidor Hotel Group. В момента тя е член на управителния съвет на Евро-Ток България – българското представителство на асоциацията на топ готвачите в Европа.

© 2004-2024 Гранд Хотел София.

Уебдизайн от Desart Studio.

chevron-down