Bulgaria
The recognitionyoudeserve_
hello world!
Royal Menu
Почувствайте се като царска особа!
вижте още

Ексклузивен интериор и менюта

Ресторанти и барове

Хапнете а ла карт и се насладете на сезонни и местни ястия, приготвени от нашия главен готвач шеф Таня Правчанова – незабравимо кулинарно изживяване, което не трябва да пропускате.

открийтеизискани аромати
в еднаизящнаобстановка

Главен готвач

Шеф Таня Правчанова е преминала редица курсове и професионални квалификации в Бизнес училище на Rezidor Hotels Group. Тя е член на управителния съвет на Евро-Ток България–българското представителство на асоциацията на топ готвачите в Европа.

50 sq.m (538 sq.ft)
King or Twin bed
max 2 p.
вижте още

Ресторант Shades of red

Открийте света на кулинарните изкушения в нашия елегантен ресторант „Shades of Red”, предлагащ изискани "А-ла-карт" предложения от интернационалната кухня, както и традиционни български специалитети от царска България, допълнени от великолепен интериор и пъстра градина.

60 sq.m (646 sq.ft)
1 or 2 Twin beds
max 2 p.
вижте още

Гранд закуска

Започнете деня си с богата закуска-бюфет – насладете се на нашата разнообразна селекция от традиционни, здравословни и домашно приготвени храни и напитки.

50 sq.m (538 sq.ft)
King or Twin bed
max 2 p.
вижте още

Специални поводи

Специално проектирани за частни или бизнес поводи, Еxecutive Lounge и Private Lounge предлагат за гостите изключителна атмосфера и удобства. Нашите усилия са посветени на това да удовлетворим всички изисквания и желания на гостите ни.

90 sq.m (969 sq.ft)
King bed
max 2 p.
вижте още

Гранд Кафе

Гранд Кафе със своята лятна градина е идеалното място, където спокойно да се насладите на чаша кафе, разхладителна напитка или да опитате от нашето богато меню сладкиши и десерти.

140 sq.m (1507 sq.ft)
2 bedrooms
max 4 p.
вижте още

Лоби бар

Идеалното място да се отпуснете с коктейл в ръка по време на неофициална среща, да си починете, а защо не и да поговорите по работа.

70 sq.m (754 sq.ft)
King or Twin bed
max 2 p.
discover
“bepreparedfor thebest
Нашият персонале на вашитеуслуги
© 2004-2024 Гранд Хотел София.

Уебдизайн от Desart Studio.

chevron-down