Поне 5 причини да резервирате директно: arrow_forwardarrow_back
       
15% отстъпка за нощувка check close close
15% отстъпка за консумация в нашите заведения check close close
Безплатен WiFi check check check
Безплатен паркинг check close close
Ранно настаняване и късно освобождаване (при възможност) check close close
* Комплименти, от които да изберете:

Директна резервация

Възползвайте се от специални отстъпки и предимства!

вижте още

Grand Care

[мерки за безопасност и здраве]

Grand Care

[мерки за безопасност и здраве]

ИЗИСКАНО МЕНЮ, ЕКСКЛУЗИВЕН ИНТЕРИОР

Хапнете а ла карт и се насладете на сезонни и местни ястия, приготвени от нашия главен готвач шеф Таня Правчанова – незабравимо кулинарно изживяване, което не трябва да пропускате.

Открийте

Главен готвач

Шеф Таня Правчанова е преминала редица курсове и професионални квалификации в Бизнес училище на Rezidor Hotels Group. Тя е член на управителния съвет на Евро-Ток България–българското представителство на асоциацията на топ готвачите в Европа.

   

ресторант Shades of Red

Открийте света на кулинарните изкушения в нашия елегантен ресторант „Shades of Red”, предлагащ изискани "А-ла-карт" предложения от интернационалната кухня, както и традиционни български специалитети от царска България , допълнени от великолепен интериор и пъстра градина.

   

Специални поводи

Специално проектирани за частни или бизнес поводи, Еxecutive Lounge и Private Lounge предлагат за гостите изключителна атмосфера и удобства. Нашите усилия са посветени на това да удовлетворим всички изисквания и желания на гостите ни.

   

Гранд закуска

Започнете деня си с богата закуска-бюфет – насладете се на нашата разнообразна селекция от традиционни, здравословни и домашно приготвени храни и напитки.

   

Гранд Кафе

Гранд Кафе със своята лятна градина е идеалното място, където спокойно да се насладите на чаша кафе, разхладителна напитка или да опитате от нашето богато меню сладкиши и десерти.

   

Лоби бар

Идеалното място да се отпуснете с коктейл в ръка по време на неофициална среща, да си починете, а защо не и да поговорите по работа.