Поне 4 причини да резервирате директно: arrow_forwardarrow_back
       
10% отстъпка за нощувка check close close
10% отстъпка от a-la-carte меню в ресторант Shades of Red check close close
10% отстъпка в нашия спа център check close close
Безплатен WiFi check check check
Guestbook програма за лоялност check close close
* Комплименти, от които да изберете:

Директна резервация

Възползвайте се от специални отстъпки и предимства!

вижте още

Grand Care

[мерки за безопастност и здраве]

Grand Care

[мерки за безопастност и здраве]

COVID 19 - Съобщение

Скъпи гости, приятели и партньори,

За нас здравето и благополучието на гостите ни, на нашите колеги, както и на всички посетители на хотела, са от първостепенно значение.

Наша отговорност е да съдействаме за ограничаване разпространението на COVID-19 като подкрепим напълно социалното дистанциране. В тази връзка и след анализ на ситуацията, взехме решение временно да преустановим всички наши дейности.

В тази връзка ние продължаваме да следим отблизо информацията, свързана с коронавирус (COVID-19), както и всички актуализации от Световната здравна организация и Националния кризисен щаб. Действията ни, както и бъдещите ни реакции, ще продължават да са съобразени изцяло с препоръките и указанията на правителството, здравните институции и медицинските експерти и ще ви информираме своевременно при следващи промени.

Вярваме, че ще преминем през тези тежки времена заедно. Желаем Ви добро здраве и с нетърпение очакваме да Ви посрещнем в Гранд Хотел София отново за много нови положителни емоции, страхотни събития и незабравими спомени! Благодарим Ви за подкрепата и разбирането.

Искрено Ваш,

Николай Русев
Генерален мениджър