Поне 4 причини да резервирате директно: arrow_forwardarrow_back
       
10% отстъпка за нощувка check close close
10% отстъпка от a-la-carte меню в ресторант Shades of Red check close close
10% отстъпка в нашия спа център check close close
Безплатен WiFi check check check
Guestbook програма за лоялност check close close
* Комплименти, от които да изберете:

Директна резервация

Възползвайте се от специални отстъпки и предимства!

вижте още

Grand Care

[мерки за безопастност и здраве]

Grand Care

[мерки за безопастност и здраве]

Новини и събития

 

Помощ за медиците в УМБАЛ "Александровска"

2020-03-18

"В тези тежки времена носим отговорност за всяка постъпка, за всяко свое действие на подкрепа или протест, за всяка своя дума или жест. Всеки носи отговорността, наречена “човек”. Действията ни сега ще определят дали утре ще се наречем “човеци”. А гостоприемството е това - грижа, съпричастност и любов от човека за човека.

Ето защо наша е отговорността, независимо от трудностите, пред които сме изправени, да постъпим човешки. С този жест на "дистанцирано гостоприемство" искаме да изразим съпричастността си към лекарите в Университетска болница „Александровска“, които чрез денонощната си отдаденост вдъхновяват всички ни да бъдем по-добри.

С екип от посланици на гастрономическото изкуство начело с шеф Жоро Иванов и шеф Таня Прaвчанова не просто ще готвим ежедневно и безвъзмездно за тях, а ще вложим цялата си любов, положителна енергия и грижа, за да им създадем настроение и да им дарим усмивка. Приложили сме възможно най-високите мерки за хигиена и сигурност, за да гарантираме безопасността както на медиците, така и на екипа."

back to list